Vergelijk nu alle Internetpakketten op jouw adres:

Bekijk door middel van onze controle van de postcode nu gelijk de beschikbaarheid van bellen en internet op jouw adres. Met die van jou postcode en huisnummer nakijken wij vervolgens bij alle internetaanbieders welke abonnementen op die van jou locatie beschikbaar zijn.

Internetabonnementen vergelijken

Internet vergelijken is niet moeilijk, maar gaat zeer efficiënt en simpel en snel. Vergelijken van internetpakketten is belangrijk, omdat je flink kunt besparen op de vaste lasten. En wie wil dit nou niet? Je kunt al snel 200 euro uitsparen op jaarbasis en dat is zeker mooi meegenomen. Als je vergelijkt via deze site hoef je zelf niet alle websites van providers af te gaan. En dat scheelt heel veel tijd en werk! Zelf internetaanbiedingen vergelijken vergt veel energie omdat er veel verschil is tussen eigenschappen en snelheden. Deze site is een onafhankelijke vergelijker. Dat wil zeggen dat bijna alle aanbieders meegenomen worden in de vergelijker. Het hangt allicht wel af van je postcode of het pakket dat op jouw adres beschikbaar is.

Hoe kun je internetpakketten vergelijken?

Iedere provider van internet, TV en telefonie hanteert zijn eigen prijzen. De kosten die jij moet betalen voor het pakket verschillen per aanbieder. Zo kan een alles-in-1 pakket bij de ene provider voordeliger zijn dan bij de ander, terwijl de specificaties nagenoeg gelijk zijn.

Daarom zetten we alle aanbieders op een rijtje die voldoen aan je wensen. Zo krijg je een overzichtelijk lijstje met de internetproviders die voor jou het goedkoopst zijn.

Welke eigenschappen zijn voor jou van invloed als je een internetcontract afsluit? Kies je voor de meest voordelige optie of vind je de internetsnelheid belangrijker? Gaat je voorkeur uit naar een bepaald type aansluiting (ADSL, kabel of glasvezel)? Via onze vergelijker krijg je een duidelijk overzicht van de beschikbare internetabonnementen op jouw adres. Speciaal voor jou gesorteerd op aantrekkelijke prijzen en de gewenste snelheid, met grote specificaties. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en assisteren wij je bij het maken van de juiste mogelijkheid.

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken
Waarom moet ik bij jullie bestellen en niet direct bij de provider?

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Wat is de levertijd van een abonnement?

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Wat is de wettelijke overstaptermijn?

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Welke internetsnelheid is er beschikbaar op mijn adres?

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Haal ik altijd de beloofde snelheid?

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een 'maximale' snelheid en niet een'minimale' snelheid. 

Hoe kan ik korting krijgen op mijn internetabonnement?

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor Alles in 1.

10 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Internetproviders vergelijken

In Nederland heb je ruim voldoende keuze uit uiteenlopende internetaanbieders. Dat is prettig, zodat je enkele keuzemogelijkheden hebt, maar met zo’n groot aanbod is het tegelijkertijd niet meer zo gemakkelijk en simpel om een perfecte beslissing te maken als je een nieuw internetcontract kiest. Los van het feit dat er enkele abonnementen en opties zijn, zijn verschillende internet vergelijkers die je online vindt ook erg onoverzichtelijk. Of nog vervelender, ze zijn niet objectief en je wordt hierom onbewust al een dergelijke richting ingeduwd of er ontbreken essentiële informatie over aanbieders waarvan ze het liefste weglaten dat je daar een internetcontract afsluit. Onze website is gelukkig 100% onafhankelijk en heeft als doel jou een goed en duidelijk hulpmiddel te bieden. Om het internetabonnement te vinden dat het voordeligste op jouw behoeften aansluit, kun je gebruik maken van de volgende filteropties:

  • Providers: een goede of slechte ervaring met een provider? met een denkbare voorkeur voor één of meerdere keren aanbieders kun je deze filteren uit de vertoonde resultaten.
  • Soort pakket: Op deze pagina vind je met name uitsluitend internet abonnementen, maar er kan onderscheid worden bedacht tussen enkel internet (internet only), internet samen met televisie, internet met telefonie of alles-in-1: internet, televisie en bellen. Stel bij dit filter in waar je naar op zoek bent.
  • premieprijs per maand: heb je een maximaal geldbedrag per maand in gedachten voor je abonnement of wil je simpelweg het beste internet keuze voor thuis? Dan filter je op deze manier simpel enkel de providers die binnen je financiële middelen passen.
  • Contractduur: Er kan onderscheid worden bedacht tussen één- en tweejarige contracten. Vaak is een langer abonnement iets goedkoper, maar je zit er daarnaast echt voor die periode aan vast. Houd daar dus even goed rekening mee.
  • Verbindingstype: er bestaan diverse soorten internetaansluitingen voor thuis, zoals ADSL, VDSL, kabel (coax), glasvezel of zelfs 4G voor thuisgebruik. Glasvezel is hierbij het snelst en meest stabiel, maar dit is nog niet overal beschikbaar en dan duurder dan andere soorten abonnementen. De beschikbaarheid is gebonden aan van het land waar je woont. Doe hiervoor allereerst de postcodecheck.
  • Extra wensen en behoeften en behoeften: Denk hiermee aan bijvoorbeeld digitale televisie, extra tv-ontvangers en dubbel televisiepakketten zoals HBO en ESPN kun je bij ons aangeven.

Waarom vergelijken?

De meeste klanten geven liever niet te veel uit aan internet en telefonie. Dat hoeft tevens niet want door regelmatig over te stappen kun je onkosten uitsparen.

Zelf internet vergelijken is een tijdrovend klusje. Je moet de websites van alle providers bezoeken en lijstjes bijhouden. Ernaast verschillen internetabonnementen sterk in specificaties als:

  • kosten van het abonnement
  • downloadsnelheid
  • aantal e-mailadressen
  • gratis draadloos modem

Het gegeven dat verzekeringsmaatschappijen op diverse manieren korting geven, maakt het vergelijken niet gemakkelijk. Enkele kortingen geldig zijn alleen de eerste maanden of het eerste jaar. Als je zelf een vergelijking wilt maken, moet je de websites van alle providers afgaan en bijhouden hoeveel je bij elke aanbieder betaalt. Omdat er zoveel keus is, zie je soms door de bomen het bos niet meer.

Door de onze site internetvergelijker te gebruiken, heb je in een aantal seconden alle aanbiedingen op een rijtje. Laat ons je helpen in je keuze voor een goedkoop én passend internetabonnement.

Goedkoop internet

Met glasvezel is het mogelijk om enkel internet aan te vragen. Je hebt hiermee ruime optie uit glasvezel aanbieders en internetsnelheden. Om razendsnel alleen internet glasvezel te kunnen verwerven moet jouw postcode wel aangesloten zijn op het landelijke glasvezelnetwerk. Weet je niet zeker of je al aangesloten bent? Dit kun je simpel in meer dan een stappen nagaan met de internet postcodecheck door je postcode in te vullen.

Ben je één van de gelukkigen op wiens locatie glasvezel mogelijk is. Dan heb je wel een glasvezelaansluiting in je koopwoning nodig voordat je puur internet glasvezel kunt aanvragen. Is dat in orde? Dan stap je eenvoudig over naar alleen internet glasvezel.

Thuis bellen via een vaste lijn brengt diverse voordelen met zich mee. T-Mobile biedt je een laag starttarief en daarna koop je bij T-Mobile Thuis per seconde. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

BUDGET leveren betrouwbare internetverbindingen via ADSL en glasvezel. Met internet tot 1000 Mb/s heb je voldoende snelheid voor Netflix, YouTube, Spotify en tv in hoge kwaliteit.

Wil je supersnel glasvezel internet, TV, mobiel en vast bellen? Met Caiway haal je het in huis. Bekijk direct de mogelijkheden op jouw postcode.

Bij KPN profiteer je van voordelig en snel internetten, bellen en televisie kijken. Dat is dus een alles-in-1 pakket, voor de laagste prijs! Doe nu een postcodecheck.

Altijd verbonden met Ziggo. Met Internet, Televisie en Bellen beleef je in huis en onderweg het meest geschikte van tv en web.

Supersnel online met glasvezel internet van T-Mobile, KPN of een andere provider? Met down- & uploadsnelheden van vijftig tot 1000 Mb/s is er daarnaast een contract voor jou.

Internet is de basis van elk pakket. Bij XS4ALL stelt u jouw pakket naar eigen wens samen. U kunt aangeven voor puur Internet of dit samen met Televisie en/of Bellen.

Hoe haal jij je zenders in huis? Via de digitale ontvanger, online of de app: alles is mogelijk.

Je ontvangt een zonder extra kosten WiFi-modem bij de bestelling. Dat is een router en modem in één. Zo maak je eenvoudig verbinding met het internet, bedraad of draadloos.

Kijk alle programma’s van de Nederlandse tv in één app. Kijk live, terug en vooruit. Paar euro per maand. Elke maand opzegbaar.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode. 

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

TOp 3 Internetabonnementen

Wat het meest geschikte internet keuze is is afhankelijk van enkele factoren. Zo zijn jouw behoeften erg doorslaggevend om te zeggen welk internet keuze het goedkooste bij u past. Om u een slimmer beeld te geven welk internet abonnement het voordeligste is hebben wij al onze klanten gevraagd om hun bestelde internet keuze te beoordelen. Zo kunt u hier zien welke aanbieder het goedkooste internet aanbiedt op basis van al deze beoordelingen.