Vergelijk nu alle Internetpakketten op jouw adres:

Bekijk met behulp van onze postcodecontrole onmiddellijk de beschikbaarheid van internet en bellen op uw adres. Met jouw postcode en huisnummer bekijken wij vervolgens bij alle internetaanbieders welke abonnementen op die van jou locatie beschikbaar zijn.

Internetabonnementen vergelijken

Internet vergelijken is niet moeilijk, maar gaat zeer simpel en snel. Vergelijken van internetpakketten is belangrijk, omdat je flink kunt uitsparen op de vaste lasten. En wie wil dit nou niet? Je kunt al efficiënt 200 euro geld besparen op jaarbasis en dat is natuurlijk mooi meegenomen. Als je vergelijkt via deze site hoef je zelf niet alle websites van providers af te gaan. En dat scheelt heel veel tijd en werk! Zelf internetaanbiedingen vergelijken vergt veel energie omdat er veel verschil is tussen voorwaarde en kosten. Deze site is een onafhankelijke vergelijker. Dat wil zeggen dat bijna alle providers meegenomen worden in de vergelijker. Het hangt uiteraard wel af van je postcode of het pakket dat op jouw adres beschikbaar is.

Hoe kun je internetpakketten vergelijken?

Iedere aanbieder van internet, TV en telefonie hanteert zijn eigen prijzen. De kosten die jij moet betalen voor het pakket verschillen per aanbieder. Zo kan een alles-in-1 pakket bij de ene telecomprovider goedkoper zijn dan bij de ander, terwijl de specificaties nagenoeg gelijk zijn.

Internet vergelijken

Iedereen doet tegenwoordig aan e-mailen, online shoppen en streamen. We kijken een gemiste TV-aflevering via Programma Gemist of streamen een film via Netflix.

Al deze activiteiten hebben een snelle internet verbinding nodig. Internet aanbieders bieden allemaal diverse pakketten aan. Onze website helpt u graag met het vergelijken van internet.

Onafhankelijk internet vergelijken op uw adres

Niet alle internet aanbieders leveren overal in Holland. Daarom kunt u met behulp van onze onafhankelijke internetvergelijker stante pede de beschikbaarheid van alle internet, TV en alles in 1 aanbieders zien op uw locatie.

Het gewin van internet vergelijken op uw postcode is dat u gauw weet wat de werkelijke internetsnelheid wordt op uw adres en welke technieken er op uw adres beschikbaar zijn.

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor Alles in 1.

10 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Internetproviders vergelijken

In Nederland heb je ruim voldoende keus uit allerlei internetaanbieders. Dat is prettig, zodat je veel keuzemogelijkheden hebt, maar met zo’n groot pakket is het tegelijkertijd niet meer zo goedkoop en makkelijk om een goede beslissing te maken als je een nieuw internetabonnement kiest. Los van het feit dat er weinig contracten en eigenschappen zijn, zijn enkele internet vergelijkers die je online vindt daarnaast erg onoverzichtelijk. Of nog vervelender, ze zijn niet onafhankelijk en je wordt daarom onbewust al een zekere richting ingeduwd of er ontbreken essentiële mutaties over providers waarvan ze liever niet nodig hebben dat je daar een internetcontract afsluit. Onze website is gelukkig 100% onafhankelijk en heeft als doel jou een goed en duidelijk hulpmiddel te bieden. Om het internetabonnement te vinden dat het goedkoopste op jouw wensen aansluit, kun je gebruik maken van de volgende filteropties:

 • Providers: een perfecte of slechte ervaring met een provider? in een mogelijke voorkeur voor één of Onze website is 100% onafhankelijk. Standaard sorteren wij de internet pakketten op de laagste jaarprijs. Het meest voordelige internet contract staat dus altijd bovenaan. U weet dus exact waar u aan toe bent. Internetaanbieders hebben geen invloed op onze sortering. U kunt dus immer eerlijk internet vergelijken.

  De wensen bij een internet contract kunnen erg divers zijn. Met de handige internet vergelijker van onze website kunt u de internet pakketten tot in detail met elkaar vergelijken op allerlei specificaties. Op die manier vindt u zeker het internet contract dat aan uw wensen voldoet.

  U kunt bijvoorbeeld filteren of sorteren op de volgende zaken:

  • Het soort internet abonnement; wilt u liever glasvezel internet vergelijken of juist kabel internet vergelijken?
  • De snelheid van het internet pakket; er zijn internet abonnementen die een snelheid hebben tot maar liefst 750 Mb
  • Beoordelingen; wat vinden bestaande klanten van de telecomprovider en de klasse van het internet?
  • Helaas leveren niet alle aanbieders op alle adressen in dit land. Met behulp van onze handige postcodecheck kunt u precies zien welke aanbieders een internet abonnement leveren op uw adres.

  Waarom vergelijken?

  De meeste klanten betalen liever niet teveel aan internet en telefonie. Dat hoeft tevens niet want door regelmatig over te stappen kun je onkosten besparen.

  Zelf internet vergelijken is een tijdrovend klusje. Je moet de websites van alle internetaanbieders bezoeken en lijstjes bijhouden. Ook verschillen internetabonnementen sterk in specificaties als:

  • kosten van het abonnement
  • snelheid
  • aantal e-mailadressen
  • gratis draadloos modem

  Het feit dat providers op verschillende manieren korting geven, maakt het vergelijken niet gemakkelijk. Enkele kortingen gelden alleen de 1ste maanden of het eerste twaalf maanden. Als je zelf een vergelijking wilt maken, moet je de websites van alle internetaanbieders afgaan en bijhouden hoeveel je bij elke provider betaalt. Omdat er zoveel keuze is, zie je mogelijkerwijs door de bomen het bos niet meer.

  Door de onze site internetvergelijker te gebruiken, heb je in enkele seconden alle aanbiedingen op een rijtje. Laat ons je begeleiden in je keus voor een goedkoop én passend internetabonnement.

  Goedkoop internet

  Het goedkoopte puur internet abonnement is voor iedereen anders. hierbij speelt mee wat je behoeften zijn: welk type internetverbinding kies je, en welke downloadsnelheid heb je nodig en wat is de beschikbaarheid op uw adres? ernaast geven sommige internetaanbieders een korting, waardoor je het laagst uit kan zijn.

  De snelste manier om goedkoop internet voor uw situatie te vinden is door enkel internet te vergelijken aan de hand van je postcode. Of bekijk spoorslags providers met de scherpste internet aanbieding van dit moment.

Kies je voor Alles in 1 en ga je voor een voordelig abonnement met Internet, TV én Vast Bellen, of heb je liever puur Internet? Bij T-Mobile Thuis heb je de keuze precies te kiezen wat bij je past.

Bij Budget profiteer je van voordelig en snel internetten, bellen en televisie kijken. Dat is dus een alles-in-1 pakket, voor de laagste prijs! Doe nu een postcodecheck.

Caiway levert betrouwbare internetverbindingen via ADSL. Met internet tot 1000 Mb/s heb je voldoende snelheid voor Netflix, YouTube, Spotify en tv in hoge kwaliteit.

Met de extra zenderpakketten bij interactieve TV van KPN haal je extra uit je televisie. Bekijk ze bij ons en kies uw te veel pakket.

Ziggo verbetert continu het netwerk met geplande werkzaamheden. Lees meer over het onderhoud en hoe je op de hoogte blijft.

Supersnel online met glasvezel internet van T-Mobile, KPN of een nieuwe provider? Met down- & uploadsnelheden van 50 tot 1000 Mb/s is er daarnaast een abonnement voor jou.

Freedom biedt internet, tv en bellen via DSL en glasvezel tot 1 gigabit. Doe de postcodecheck! Je kunt bij Freedom terecht voor een internetabonnement

Bij Delta hoef je niet te kiezen tussen verschillende pakketten voor internet, internet + tv, of alles-in-1. Heel overzichtelijk.

Bekijk je favoriete programma’s wanneer het jou uitkomt. Komt er iets tussen? Kies dan voor pauzeren of opnemen. En kijk rustig verder als het jou uitkomt.

NLZIET is een online platform voor live weergave en het on demand terug- of vooruitkijken van uitzendingen van Talpa TV, RTL Nederland en de Nederlandse Publieke Omroep

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode. 

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

TOp 3 Internetabonnementen

Het is ons doel om voor zowel particulieren als ondernemers de meeste voordelige internet functies te vinden. Wij voeren onze internet vergelijkingen dan daarnaast breed uit, zodat echt alle kansen worden vergeleken met elkaar. Door te aangeven voor de laagste tarieven kan er elk jaar natuurlijk een mooi bedrag worden bespaard. Heb je via ons het beste internet kunnen vinden met een provider? Dan kun je vanzelfsprekend nu gelijk bij deze provider je overstap aanvragen. Verreweg verscheidene internet internetaanbieders bieden je de een mogelijkheid te maken om de overstap door hen te laten regelen, zodat je zelf eigenlijk nergens omkijken naar hebt. Zo kun je 24/7 snel en goedkoop en vroeg van de laagste prijzen voor internet gaan genieten.