Budget

Wil je weten of Budget internetabonnementen ook op jouw adres beschikbaar zijn? Vul dan nu je postcode in.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Budget Thuis Alles in 1 biedt u aan om te kunnen genieten van internet tv en bellen met KPN kwaliteit tegen een budgetprijs. Budget Thuis (voorheen NLE alles in 1) maakt namelijk gebruik van het KPN netwerk en biedt u zeer op tijd internet aan, verschillende hd-zenders en de een keus te maken van vaste telefonie. En dat alles voor een scherpe prijs. Er zijn ADSL en glasvezel pakketten beschikbaar.

Overweegt u om te kiezen voor een Budget Thuis alles in één pakket – ook wel een triple play, 3 in 1, all-in one genoemd – dan is het wel van belang om even goed te kijken naar de inhoud van het telecom abonnement voor bij u thuis. U weet een ding absoluut zeker als u kiest voor budget: hele goede kwaliteit voor een scherpe prijs. U kent Budget Thuis mogelijk al wat langer vanwege het Buget elektriciteit en gas product. Hiermee bieden ze al langere tijd scherpe energieproducten waar u als Nederlander van kunt profiteren. En dat willen ze ernaast doen in de Alles in 1 markt. Vandaar hun scherpe aanbod.

Bij Budget Thuis Alles in 1 krijgt u een volledig pakket. Het maakt niet uit of u nu vijftig Mb/s als snelheid haalt met een DSL abonnement of 100 Mb/s, u betaalt namelijk hetzelfde per maand. De prettige snelheid van het streamen zorgt ervoor dat u zelden last heeft van traag internet. Maar u kunt ernaast kiezen voor een uitgebreider en sneller pakket. Is er glasvezel leverbaar bij u thuis? Dan kan de snelheid van het internet hoger oplopen en zijn er Budget Thuis glasvezel pakketten beschikbaar.

Budget TV pakket

Even wat meer over het Budget Thuis TV pakket. Bij Budget Thuis bieden ze u eigenlijk dezelfde opties als bij KPN. Dat betekent dat u digitale TV heeft bij die van jou abonnement. U kunt uw favoriete series kijken op een groot scherm, en u kunt de apps bedienen via uw afstandsbediening. U kunt dus daarnaast Youtube, Buienradar en NOS sport via die van jou TV kijken.

Vindt u het toch ook nog tekort? Dan kunt u altijd nog kiezen voor het PlusPakket, het Budget Thuis TV Plus pakket. Hierin zitten opnieuw 30 dubbel TV-zenders, maar ernaast 20 extra films per maand, 500 uur aan series en u kunt tot 10 dagen terug TV programma’s kijken via Programma Gemist. Maar er zijn extra zenderpakketten beschikbaar zoals het Kids Pakket, Ziggo Sport Totaal, Fox Sports of Film1. Er is echt voor mensen wat!

Kiest u voor Buget Thuis? Dan verdient u voor digitale TV de eerste TV-ontvanger (ook wel settopbox genoemd) van hen. Heeft u vaker dan gemiddeld TV’s dan heeft u 2 keer of vaker ontvangers nodig. Per ontvanger betaalt u een klein geldbedrag extra per maand.

Budget Thuis voordelen

  • KPN kwaliteit voor een Buget prijs
  • Razendsnel internet met glasvezel
  • een voordeligere keus dan Ziggo
  • Budget Thuis internet en TV

Heeft u bij uw andere abonnement geen vaste telefonie nodig? Omdat u dit bijvoorbeeld al oplost met een mobiel contract met zonder limiet bellen? Dan kunt u ook kiezen voor Budget Thuis internet en TV. Het scheelt u niet qua maandelijkse kosten, maar als u geen telefonie nodig heeft, dan is een abonnement met internet en televisie vanzelfsprekend voldoende. De Buget bellen en internet pakketten worden steeds populairder omdat enkele diegene bellen met hun mobiele telefoon. Voor Buget bellen en internet geldig zijn vaak dezelfde aantrekkelijke welkomstaanbiedingen.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.