Delta

Wil je weten of Delta internetabonnementen ook op jouw adres beschikbaar zijn? Vul dan nu je postcode in.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Consumenten die kiezen voor het alles-in-1 pakket van Delta genieten van op tijd internet, begin gemist, programma gemist en kunnen programma’s opnemen. ernaast kan er televisie op meer dan een maal schermen tegelijkertijd gekeken worden. Delta klanten kunnen kosteloos telefoneren met nieuwe Delta klanten. Wat door enkele als groot baat wordt ervaren is de opzegtermijn. Het abonnement is natuurlijk maandelijks opzegbaar.

Alles in 1 abonnement van Delta vergelijken en stante pede overstappen? Tv-kijken, op internet te kijken en bellen: het moet vroeg zijn, en uiteraard zonder haperingen / storingen. een goede en trouwe internet-connectie is daarom erg belangrijk. Internet gebruiken we voor thuiswerken, televisie kijken, onze studie, downloaden van bestanden of online shoppen. Wat kan bij deze provider kiezen? Welke snelheden bieden zij aan? En wat is het maandtarief?

Bij DELTA krijg je meer dan puur maar internetsnelheid.

  • 24/7 uitstekende wifi – Ben je een fanatiek gamer? Stream je 2 keer of vaker films? Of heb je supersnel internet nodig voor je werk? Met het Flexpakket haal je ordinair extra snelheid in huurhuis met één druk op de knop. Hoe op tijd wil je het hebben?
  • Zonder zorgen online – Zorgeloos je kinderen laten surfen? altijd veilig online je bankzaken regelen? DELTA weet hoe doorslaggevend online veiligheid en privacy zijn. om die reden krijg je simpel een Veilig Internet-licentie bij je Flexpakket.
  • ideaal stabieler internet – De meest goede verbinding met áltijd razendsnel internet. Met een upload gelijk aan de download, wordt grote bestanden versturen een fluitje van een cent. Je afsluit zelf of je aan 150, 400 of 1000 Mbps genoeg hebt.

Goedkoop alles-in-1 met glasvezel van Delta

Interactieve televisie en internet via glasvezel is erg populair. En daarnaast bij de provider Delta zijn er steeds meer mogelijkheden. Waarom stapt personen over op internet + tv via glasvezel? Het is vliegensvlug (200 tot 450 Mbps), en downloaden en uploaden gaat over het algemeen regelmatig net zo snel. daarnaast spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Qua aanbieders is er ook een aantal te kiezen. Wat diegene vaak zeggen: internetten via de glasvezel is prijziger dan als je wilt ADSL. Dit is echter niet aan de orde. een glasvezel alles in één abonnement met bellen + op het internet te surfen en televisieis al verkrijgbaar vanaf €50 per maand. Is glasvezel internet van Deltaal verkrijgbaar? Welke allerhande pakketten zijn er? Vul je locatie in, en klik dan op “glasvezel”. mogelijke internetaanbieders worden nu stante pede getoond. Niets gevonden? Kijk welke functionaliteit er zijn rondom kabel en/of ADSL.

In Zeeland kent mensen DELTA. Het is dé provider en energieleverancier van de provincie. En omdat we het voordeligste netwerk van Zeeland hebben, aangeven enkele diegene ervoor om via ons verbonden te zijn voor internet, tv en bellen. Sinds 2018 groeit het netwerk van DELTA ook hard buiten Zeeland. Zo zijn onze abonnementen inmiddels in grote delen van nederland beschikbaar.

Telecomdiensten levert DELTA niet alleen aan consumenten, maar daarnaast aan mkb’ers en de grootzakelijke markt. Denk aan een vast ip-adres, glasvezelverbindingen tot 10 Gbps en groepsaansluitingen voor televisie op vakantieparken en in ziekenhuizen.

Uit Zeeland haal je daarnaast energie. Letterlijk met DELTA Puur Zeeuws Groen: 100% groene stroom uit Zeeland. Maar we gaan verder dan alleen het leveren van stroom en gas. DELTA biedt je de helpende hand in de energietransitie door samen met jou stappen te zetten naar een CO2-neutraal en duurzamer leven.

DELTA Fiber holland is het moederbedrijf van de merken DELTA en Caiway. allebei merken leveren internet, televisie en vaste en mobiele telefonie. De ambitie van DELTA Fiber Nederland: zo diverse mogelijk diegene in dit land toegang geven tot snel internet. om die reden leggen we elke dag, door heel nederland nieuwe glasvezelnetwerken aan en worden huizen aangesloten op de beste netwerkapparatuur.

Zo heeft een ieder met een aansluiting van DELTA Fiber holland beschikking over het snelste internet.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.