Freedom Internet

Wil je weten welke Freedom Internet internetabonnementen beschikbaar zijn op jouw adres? Doe dan de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Freedom Internet Alles in 1 met internet bellen en TV is al een hele tijd de goedkooste als het gaat om klantenservice en stabieler snel internet. Ze hebben dan daarnaast een laag storingspercentage. De Freedom Internet abonnementen zijn er in uiteenlopende varianten, met en zonder glasvezel. Voor welk Freedom Internet TV en bellen abonnement gaat u?

Bent u er al nagenoeg zeker van? En gaat u voor een all-in one, drie in 1, alles in één of tripe play abonnement van Freedom Internet? Dan wilt u zonder twijfel weten hoe het zit met de inhoud van dit abonnement. kiest u voor Freedom Internet alles in 1? Dan zit het wel goed met de kwaliteit, en ernaast met de inhoud. Om te onderhouden met de internetsnelheid. Deze is bij alle pakketten zeer goed in orde. U kunt rekenen op minimaal vijftig Mb/s. Er is keuze uit een koperverbinding of een glasvezelverbinding. Net wat er bij u leverbaar is natuurlijk. Het voordeligste Freedom Internet Alles in 1 pakket biedt u al een prettige snelheid van het streamen als u niet al teveel geks doet in huis qua internet met het hele gezin. Maar u kunt ook aangeven voor een wat sneller internetpakket natuurlijk. In dat geval kiest u onder andere. Bij de snellere pakketten lopen de maandelijkse maandpremie altijd ook wat hoger op, maar u krijgt daar wel een fors snellere internetverbinding voor terug.

Maar in het Freedom Internet Alles in 1 pakket, gaat het niet alleen om het internet, want het is niet voor niks een alles in één pakket. Het gaat ook om Freedom Internet TV. En bij Freedom Internet televisie zit u binnenshuis en buitenshuis goed. U ontvangt om te beginnen voldoende mogelijkheid qua zenders: 80+ kanalen waarvan het grote aantal in HD-kwaliteit. En altijd krijgt u daarnaast toegang tot 100 radiozenders. Heeft u bij ons nog niet voldoende aan? Dan kunt u kiezen voor dubbel zenderpakketten. Denk hiermee aan het Ziggo Sport- of het Film1-pakket. Met het Freedom Internet Premiumpakket krijgt u ruim 10 zenders bovenop jouw digitale TV abonnement. Dat zorgt dus voor veel meer kijkplezier. Kijk wel even goed wat u benodigd als u onder andere ook al Netflix, Videoland, Disney Plus of Amazon Prime heeft.

Freedom Internet TV pakket

Laten we nog wat extra in detail naar het Freedom Internet TV pakket kijken. Freedom Internet televisie houdt in natuurlijk ernaast dat u overal binnenshuis en buitenhuis TV kunt kijken. Online TV kijken om ongeveer te zijn. Want met de Freedom Internet televisie app kunt u overal in de EU televisie kijken op uw tablet en smartphone. Met de Freedom Internet app van Canal Digitaal kunt u opnames inplannen en afkijken, maar daarnaast binnen de hele EU televisiekijken via Wifi, 3G of 4G verbinding. De app is er voor iOS en Android. Ideaal eenvoudig dus. Of u nu thuis bent, in de woonkamer of slaapkamer of als u onderweg bent met de trein of verblijft op de camping. Met Freedom Internet TV hoeft u geen moment te missen van uw favoriete programma of het nieuws.

Maar dat is niet alles. Want u kunt natuurlijk daarnaast gebruik maken van de te kiezen live TV pauzeren. Zo hoeft u niks te missen als u even naar het toilet moet, de telefoon gaat, de was opgehangen moet worden of u even wat drinken wilt pakken.

Bent u een filmliefhebber? Dan zit u goed, on demand, met de allermooiste films die Film1 te bieden heeft. Is de film al uit de bioscoop? Dan kunt u hem kijken misschien al via de Freedom Internet TV-Videotheek. Elke maand zijn er andere films beschikbaar, andere dan op Netflix. een mooie aanvulling op je Netflix contract dus.

Kortom het Freedom Internet alles in één pakket is erg compleet. Het Freedom Internet instap abonnement is eenvoudig al fijn compleet, maar als u aan gaat voor een uitgebreider pakket dan verdient u ook:

  • Het opnemen abonnement tot uw beschikking. daarmee kunt u voor flink wat uur opnemen en in een later stadium terugkijken op jouw smartphone, tablet, tv of laptop. En dat kan natuurlijk bij u thuis, maar ernaast onderweg.
  • U verdient algemeen al een HD TV ontvanger, maar wilt u ook TV kijken in de slaapkamer? Dan bestelt u er makkelijk en goedkoop een tweede, derde of vierde bij bij Freedom Internet. U gedekt daar wel iets voor per maand, maar het kan allemaal.

Freedom Internet Postcodecheck

Is Freedom Internet bij u leverbaar? Gebruik de Freedom Internet postcodecheck. Die werkt eenvoudig: vul jouw huisnummer en postcode in en de vergelijker laat nu gelijk zien of Freedom Internet beschikbaar is op jouw adres. Dat is wel zo makkelijk. U ziet ogenblikkelijk wat het snelste internet is dat er mogelijk is.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.