KPN

Wil je weten of KPN internetabonnementen ook op jouw adres beschikbaar zijn? Vul dan nu je postcode in.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Niet geïnteresseerd in TV en vast bellen? Geen probleem: KPN Internet is een abonnement met uitsluitend internet.|Heeft KPN het de beste internet only pakket?|Bij KPN koop je voor het meest gebekozen abonnement € 42,50 per maand.|Toegegeven, het goedkoopste internetabonnement is een stuk duurder dan bij ontzettend veel andere providers.

Bovendien heeft KPN 24/7 wel een of nieuwe actie lopen (net als alle nieuwe providers, overigens). Alle huidige acties zijn verwerkt in onze vergelijker.

Inhoud van dit pakket

  • Internetsnelheid: 50 Mb/s download- en vijf Mb/s uploadsnelheid (of 1000/1000 als je glasvezel hebt)
  • 20 miljoen wifi-locaties (‘KPN Fon HotSpots’)
  • KPN Veilig (beveiligingssoftware) voor twee apparaten
  • zonder kosten wifi-modem (Experia Box) t.w.v. € 150,-
  • gratis installatiegarantie en wifi check
  • Hoe verhoudt de snelheid van het internet zich tot nieuwe aanbieders?

De extra’s geven goede redenen om voor KPN te kiezen. De belangrijkste te hoog die KPN onderscheidt? Maandelijks opzegbare abonnementen. Geen meerdere andere provider biedt deze een keuzemogelijkheid te maken aan. Let op: wil je een maandelijks opzegbaar abonnement? Dan betaal je dag en nacht extra. tevens vervalt de korting die je op de ‘normale’ pakketten krijgt. De te verkrijgen prijzen zijn te zien op onze vergelijker.

Ook lang niet personen geeft voor niks beveiligingssoftware. KPN Veilig beschermt onder andere je privacy, bevat een pop-upblocker en ouderlijk toezicht. Een ‘gratis’ wifi-modem is redelijk algemeen bij alle providers. tevens ‘krijg’ je niets; je hebt het modem in bruikleen. Maar dat is daarnaast geen probleem; wat heb je er immers nog aan als je KPN verlaat?

KPN alles in 1

De wel meest betrouwbare aanbieder van het Alles in 1 pakket is beslist KPN. Dit heeft het bedrijf onder meer te danken aan het zeer degelijke netwerk waarover het sinds jaren beschikt. Telefonie, internet en televisie behoort tot het aanbod, het is niet voor niks dat Telfort alles in 1 bijvoorbeeld ook geleverd word via het KPN netwerk. KPN stuurt haar klanten gratis een monteur, die ervoor zorgt dat de diverse diensten geïnstalleerd worden zodat je er eenvoudig gebruik van kunt maken. Op welk moment je het alles in 1 pakket van KPN online besteld hoef je geen verzendkosten te betalen. Tevens ontstaan er geen activatiekosten. Je kunt dus met een gerust hart gebruik maken van een heel verlokkelijk voordeel.

Instap (alleen internet) en basis

Bij het KPN alles in 1 pakket van KPN maak je gebruik van interactieve televisie. Dit houdt in dat wanneer de toestel gaat, iemand aan de deur belt of op welk moment je wellicht dringend naar het toilet moet je de live TV op pauze kunt zetten. Je mist zo niets van het programma dat je aan het kijken was. Verder beschik je over een stabiele downloadsnelheid van 50 Mbit/s, afhankelijk van het pakket dat je kiest. Je ontvangt kosteloos een wifi-modem en je belt naar zowel vaste als mobiele nummers voor een vast laag tarief. Dankzij het ruime aanbod aan televisiezenders kun je met het alles in 1 pakket van KPN echt genieten van televisiekijken.

KPN alles in 1 pakket

Op welk moment je nu echt het onderste uit de kan wilt halen met een alles in 1 pakket van KPN, moet je voor het premium pakket kiezen. Naast het gebruik van de interactieve televisie kunt je streamen met 100 Mbit/s en uploaden met 20 Mbit/s. Verder kunt je gebruik maken van een opnemen pakket en een HD extra pakket, waarbij je zowel op de televisie, laptop, telefoon of tablet op de best mogelijke wijze televisie kunt kijken. Je beschikt met een premium contract tevens over het meest veelomvattende alles in 1 pakket dat KPN te bieden heeft.

KPN alles in 1 instap met alleen internet

Het KPN Alles in 1 Instap pakket is zeer geschikt voor consumenten die normaal gebruik maken van het internet maar op de keper beschouwd willen genieten van de vele pluspunten van slechts één abonnement. Met dit pakket kunt beschikken u over een 50 Mbit/s internetverbinding, die op welk moment u dit wilt kunt verhogen. Het vaste bellen is natuurlijk inbegrepen. U heeft wel een ander abonnement meer van een andere telecomprovider nodig, dit kunt u gebruikelijk annuleren. Voor dit alles betaald u de 1ste 3 maanden slechts €35 per maand.

KPN alles in 1 Basis

Het meest populaire pakket is het KPN Alles in 1 Basis. Razendsimpel surfen op internet met maar liefst 50 Mbit/s. Dit is de geschikte snelheid en volledig toereikend op welk moment u wilt streamen, een filmpje op Youtube of Facebook wilt bekijken of op Instagram uw foto’s wilt zetten. U ontvangt ernaast zelfs 65 digitale televisiezenders waarvan 40 in scherpe HD kwaliteit. Om hiervan ook echt te kunnen genieten ontvangt u twee gratis HDTV-ontvangers. Daarnaast kunt u tevens met dit pakket kunt u heel goedkoop bellen. Tevens hier geldt dat u geen ander contract meer met een andere aanbieder nodig heeft. De eerste drie maanden uitbetaald u ook hier slechts €35,- per maand.

KPN alles in 1 (voorheen: Premium)

De absolute topper is het KPN alles in 1. In dit pakket zitten de meeste zaken en kunt beschikken u eveneens over een internetaansluiting via de kabel van maar liefts 100 Mbit/s. Dit is ruim voldoende om lekker simpel te kunnen surfen. Het telefoneren is erg goedkoper en de televisie is eveneens van zeer goede kwaliteit. Naast de twee voor niks HD-ontvangers krijg je bij dit pakket een zonder kosten contract op de populair zender FOX Sports. Tevens hier hoef je dus echt geen extra abonnement meer van een andere kabelaanbieder. KPN maakt het standaard compleet, en dat alles de 1ste 3 maanden voor maar €35,-.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.