KPN

Wil je weten welke abonnementen van Online.nl op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Wilt u onderweg of op een andere plek dan thuis Online TV kijken? Dat kan, met de Online.nl TV app kunt u overal thuis, onderweg en er op uit naar TV kijken. U heeft deze app tot jouw beschikking in dit land en heel europa als u een internetverbinding heeft. super toch? Zo mist u nooit meer een programma of serie.

Online alles in 1

Online is een vrij nieuwe maar betrouwbare aanbieder met een stabiele ADSL verbinding op de markt voor alles in een pakketten. Het bedrijf maakt scherpe aanbiedingen in ruil voor een laag bedrag per maand. Je kunt gebruik maken van een goedkoop abonnement voor televisie, telefonie en internet. Zeker heb je tevens hier de keuzemogelijkheid uit meer dan een alles in 1 pakket. Je kunt zelf nagaan waarvan je gebruik wenst te maken en wat je aan maandelijkse onkosten wilt betalen. Het kiezen van een alles in 1 pakket van Online is duidelijk. Kies doorsnee dat wat het slimste aansluit bij jou portemonnee en je wensen.

Dat is nog niet alles, want bij Online.nl Internet TV is er ook nog een TV pakket dat in de instap al fijn helemaal is. U kunt ook rekenen op meer dan 80 zenders met digitale TV, waarbij het voor de voetballiefhebber helemaal mooi is, want FOX Sports Eredivisie 1, twee en drie zijn simpel onderdeel van jouw TV abonnement. Dat zit simpel bij de prijs inbegrepen. Is de gewoon nog niet genoeg voor u? Dan is er volop keuzemogelijkheid uit dubbel zenderpakketten. Heeft u deze nog nodig naast een Netflix of Videoland abonnement? Die mogelijkheid is vanzelfsprekend aan u, maar sta er even goed bij stil. Het is zonde als u maandelijks teveel vergoedt voor iets wat u niet gebruikt.

Online.nl internet TV

Wilt u overstappen naar Online.nl internet en Televisie? Online.nl is gegarandeerd al een provider met een scherpe aankoopbedrag per maand, maar u kunt meer dan een maal genieten van een internet en tv abonnement bij Online.nl. Dat houdt in dat u de eerste paar maanden een dubbel korting verdient op die van jou abonnementskosten. Daarmee kunt u sommige tientallen euro’s besparen. mogelijkerwijs verdient u er veel meer bij cadeau zoals een zonder extra kosten zenderpakket. Op het betere moment afsluiten kan dus natuurlijk de moeite waard zijn. In de vergelijker op deze pagina vindt u altijd de meest recente Online.nl aanbieding. De korting is onmiddellijk meegenomen. ook op hier van Online.nl vindt u dag en nacht de meest recente aanbod van dit moment.

Heeft u thuis internet en bellen aangegaan als 2 losse abonnementen? En bij twee uiteenlopende bedrijven? Dat is niet heel erg, maar het kan gangbaar en voordeliger. Als u aan gaat om de 2 abonnementen te samenvoegen in een internet + tv pakket, dan bent u goedkoper uit. daarnaast heeft u maar één aanspreekpunt en ontvangt u slechts één factuur. Dus daarnaast jouw administratie wordt er overzichtelijker van.  Online.nl internet en bellen kan hiervoor een prima kans zijn. Dit twee in een contract biedt digitale televisie en zeer vroeg internet bestellen aan.

Wilt u weten of Online.nl bij u beschikbaar is met of zonder glasvezel? Dan kunt u dat doorsnee even controleren op onze website van Online.nl. Of u vult uw postcode en huisnummer in bij de vergelijker. Als resultaat ziet u vervolgens alle providers die er op jouw adres een bellen en internet abonnement kunnen leveren. U kunt aan de linkerkant meerdere providers uitvinken als u die per se niet wilt. Is Online.nl internet, bellen en tv bij u beschikbaar? U kunt die van jou andere twee in een contract in een aantal gangbare stappen online aanvragen.

Bent u overtuigd? U kunt deze internet + tv pakketen heel eenvoudig online afsluiten. U kunt kiezen uit uiteenlopende extra’s. Met een ordinair vinkje geeft u jouw keuzes door voor soms wel te hoog tv-pakketten, digitale televisie en dubbel zenderpakketten.

Voordelen Online.nl internet en tv

  • Eén van de beste internet, bellen en tv pakketten van dit moment
  • gangbaar de keuze uit 3 zeer complete pakketten
  • ook glasvezel mogelijk

 

 

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.