KPN

Wil je weten welke abonnementen van Online.nl op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken
Waarom moet ik bij jullie bestellen en niet direct bij de provider?

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Wat is de levertijd van een abonnement?

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Wat is de wettelijke overstaptermijn?

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Welke internetsnelheid is er beschikbaar op mijn adres?

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Haal ik altijd de beloofde snelheid?

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een 'maximale' snelheid en niet een'minimale' snelheid. 

Hoe kan ik korting krijgen op mijn internetabonnement?

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Als we nog iets verder kijken naar het interactieve TV pakket van 2 in een Online.nl dan weet u absoluut dat u met Online.nl TV zeer goed geluid en heel mooi beeld in woning haalt. Het interactieve TV abonnement heeft een aantal mogelijkheden waar u natuurlijk erg blij van wordt. Wat te denken van Opnemen en Pauzeren waarmee u maar liefst 100 uur live TV kunt opnemen en later terug kunt kijken op een moment dat het u goed uitkomt. U kunt de opnames maar liefst een jaar lang bewaren. Maar daarnaast eigenschappen zoals TV Gemist en Begin Gemist kunt u gebruiken op de meest populaire TV programma’s.

Online alles in 1

Online is een vrij nieuwe maar betrouwbare aanbieder met een stabiele ADSL verbinding op de markt voor alles in een pakketten. Het bedrijf maakt scherpe aanbiedingen in ruil voor een laag bedrag per maand. Je kunt gebruik maken van een goedkoop contract voor televisie, telefonie en internet. Allicht heb je ook hier de keuzemogelijkheid uit meer dan een alles in 1 pakket. Je kunt zelf checken waarvan je gebruik wenst te maken en wat je aan maandelijkse kosten wilt betalen. Het kiezen van een alles in 1 pakket van Online is duidelijk. Kies gangbaar dat wat het voordeligste aansluit bij jou portemonnee en jouw wensen.

Voor mensen die internet alleen maar gebruiken voor mailen en surfen is 50 Mbit per seconde meer dan voldoende. Bij online kunt u zeker zijn van een stabiel netwerk met een verstandige ADSL verbinding. U beschikt over een snelheid van 200 Mbit per seconde om te streamen en 50 Mbit per seconde om te uploaden. Hiermee kunt u goed surfen, niet al te grote video’s bekijken maar tevens een spelletje spelen.

Online.nl internet TV

Wilt u afsluiten naar Online.nl internet en Televisie? Online.nl is sowieso al een aanbieder met een scherpe aankoopbedrag per maand, maar u kunt vaker dan 1 keer profiteren van een internet en tv aanbod bij Online.nl. Dat betekent dat u de eerste paar maanden een extra korting verdient op uw abonnementskosten. Daarmee kunt u meerdere tientallen euro’s besparen. misschien ontvangt u er nog meer bij cadeau zoals een gratis zenderpakket. Op het goede moment afsluiten kan dus zeker de moeite waard zijn. In de vergelijker op deze pagina vindt u altijd de meest recente Online.nl aanbieding. De korting is nu gelijk meegenomen. daarnaast op deze website van Online.nl vindt u 24/7 de meest recente aanbieding van dit moment.

Heeft u thuis internet, bellen en tv aangegaan als 2 losse abonnementen? En bij twee allerhande bedrijven? Dat is niet heel erg, maar het kan doorsnee en voordeliger. Als u afsluit om de 2 abonnementen te combineren in een internet + tv pakket, dan bent u efficiënter uit. ook heeft u maar één helpdesk en ontvangt u slechts één factuur. Dus daarnaast jouw boekhouding wordt er overzichtelijker van.  Online.nl internet en tv kan hiervoor een prima kans zijn. Dit 2 in een keuze biedt interactieve televisie en zeer op tijd internet samenvoegen aan.

Wilt u bedenken of Online.nl bij u beschikbaar is met of zonder glasvezel? Dan kunt u dat gangbaar even controleren op hier van Online.nl. Of u vult jouw postcode en huisnummer in bij de vergelijker. Als resultaat ziet u vervolgens alle providers die er op die van jou locatie een internet, bellen en tv abonnement kunnen leveren. U kunt aan de linkerkant meerdere contracten uitvinken als u die per se niet wilt. Is Online.nl internet en bellen bij u beschikbaar? U kunt uw andere twee in een contract in enkele doorsnee stappen online aanvragen.

Bent u overtuigd? U kunt deze internet + tv pakketen heel eenvoudig online afsluiten. U kunt aangeven uit allerhande extra’s. Met een algemeen vinkje geeft u jouw keuzes door voor onder meer dubbel tv-pakketten, digitale televisie en te hoog zenderpakketten.

Internet, TV en bellen – alles in 1

Heeft u het liefste een in huis abonnement met vaste telefonie? Kies dan voor Online.nl alles in 1. Dan kunt u ook in huis voor een scherp tarief bellen met die van jou vaste telefoon. Wilt u internet en TV vergelijken met nieuwe aanbieders? Maak dan gebruik van de postcodecheck en zie onmiddellijk wat er allemaal mogelijk is op uw eigen adres of die van jou andere adres waar u naartoe gaat verhuizen.

Wilt u misschien gaan kiezen voor Online.nl? Maar wilt u nog wel even een afweging maken met andere aanbieders? Dat kan. U kunt ze bekijken en vergelijken met onder andere Ziggo, Caiway, Oxxio, T-Mobile, Buget Thuis, Youfone of KPN. Zo vindt u gewoon het beste internet en TV pakket voor bij u thuis.

 

 

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.