T-mobile

Wil je weten of T-mobile internetabonnementen ook op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Met ruim 3,5 miljoen klanten is T-Mobile, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste providers van mobiele telefonie. Sinds de fusie van Vodafone en Ziggo leveren ze nu ook internet, tv en bellen. U kunt genieten van een aantal plussen als u naast internet, tv, bellen of combinatie ervan daarnaast mobiele telefoondiensten bij T-Mobile afneemt.

Kiest u voor internet van T-Mobile, dan kunt u aangeven voor VDSL of glasvezelinternet. De eerste variant is nagenoeg overal in holland beschikbaar, maar glasvezelinternet is dat helaas niet. Doet u daarom dag en nacht eerst onze postcodecheck, dan ziet u vroeg welke functies er op die van jou adres zijn. VDSL is de betere keus dan glasvezelinternet, maar ernaast minder betrouwbaar en minder snel. Met name de uploadsnelheid is bij internet via glasvezel onovertroffen, omdat dit eerst ligt aan de downloadsnelheid.

Met T-Mobile bellen en internet kun je niet puur gebruik maken van razendsnel internet, ook kun je via hen interactief tv kijken. Met digitale tv kun je programma’s starten, pauzeren en terugkijken naarmate jij dat wilt. doorsnee bied T-Mobile tv je al meer dan 60 zenders, waarvan 35 in HD-kwaliteit. ernaast kun je bij T-Mobile tv voor in huis kiezen voor allerlei themapakketten die je vrijwel elke maand online aan kunt passen. Of je nu houdt van sport, voetbal of films. Zo kun je onder andere kiezen voor de te hoog high-end zenderpakketten Film1, Ziggo Sport of ESPN Eredivisie. Ben je niet thuis, maar wil je wel graag naar je favoriete serie kijken, dan kun je met de TV Anywhere app waar en op het moment dat jij maar wilt tv kijken.

 

T-Mobile alles in 1

Internetten: zeker kun je zoals bij elke aanbieder genieten van internet, interactieve televisie en goedkoop vast bellen. Je hebt de mogelijkheid uit snel internet waarbij de eenvoudige DSL is. Je kunt echter tevens voor supersimpel glasvezel-internet kiezen.

interactieve TV: Bij de interactieve televisie bepaal je vanzelfsprekend zelf welk programma je wilt starten, of je wilt pauzeren of een programma terugkijken wilt. Het is compleet aan jou.

Vast bellen: Wat het vaste bellen aan betreft zit je tevens goed bij T-mobile alles in 1. Het afrekenen geschiedt per seconde en je bent bent immer en overal bereikbaar voor een hele scherpe prijs.

T-Mobile internet thuis

Bij het aankopen van je T-Mobile internet in huis contract kun je kiezen uit allerlei onderdelen, zoals de snelheid van je internetverbinding. De snelheid is afhankelijk per postcode en kun je nakijken op deze website van T-Mobile. De T-Mobile in huis pakketten zijn verdeeld in 3 groepen, namelijk Basic, Fast en Premium. Met een basic abonnement ontvang je een maximum internetsnelheid van 50 Mbit/s en een upload van ten hoogste 30 Mbit/s en heb je een goedkoop internet abonnement. Bij het Fast abonnement is de download ten hoogste 100 Mbit/s en upload 30 Mbit/s. Wil je echt het verschil maken dan kies je voor Premium. Met dit abonnement haal je de hoogst mogelijke snelheid van 1000 Mbit/s download en upload. De hoge snelheid wordt behaald door de verbinding via glasvezel. Helaas is glasvezel nog maar beperkt beschikbaar in Nederland.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.