Youfone

Wil je weten of de internetabonnementen van Youfone op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Youfone biedt u allerlei thuis abonnementen, waaronder het Youfone internet en bellen abonnement. Dit is het goede abonnement als u geen vaste telefonie nodig heeft omdat u onder meer al een heel voordelig Youfone sim only abonnement heeft. U kunt  bij Youfone dan ook aangeven uit een 2 in een pakket, oftewel een Youfone internet TV pakket.

Youfone internet en televisie

Het twee in een abonnement (ook wel dual play genoemd) van Youfone internet en tv wordt in de onderstaande tabel verder bekeken. Ze kennen bij Youfone internet TV eigenlijk een basispakket wat u verder kunt aankleden met uiteenlopende extra’s.

Overweegt u om te aangeven voor een Youfone twee in een pakket? Dan is het erg slim om sowieso even te kijken naar de exacte inhoud van dit abonnement. Als u afsluit voor een Youfone abonnement, dan ontvangt u eigenlijk een KPN kwaliteit voor een Youfone aankoopbedrag per maand. Youfone heeft ook geen eigen netwerk en maakt hiervoor gebruik van het KPN netwerk. Dat betekent dat u kunt rekenen op een perfecte kwaliteit als het gaat om internet en TV.

Het maakt bij Youfone niet uit welke internetsnelheid er bij u leverbaar is. Als u gaat voor een DSL contract dan leveren ze gewoon de maximaal haalbare snelheid. Deze begint bij 50 Mb/s en kan oplopen tot meer dan 100 Mb/s. een prettige snelheid voor bij u thuis. Het maakt niet uit of uw huishouden uit een persoon bestaat of uit regelmatig personen. Met Youfone internet thuis kunt u rekenen op kwalitatief goed internet, zodat de oplossing op een trage verbinding niet groot is. Wilt u nog sneller internet? Dan is er daarnaast Youfone glasvezel mogelijk als dit bij u in huis leverbaar is. bij ons komt u op tijd achter door de postcodecheck in te vullen.

Maar dat is niet alles bij het Youfone abonnement, bij het Youfone eenvoudig abonnement zit ook een groot zenderpakket voor de televisie. U krijgt ruim 40 zenders tot uw beschikking waarvan meer dan vijfentwintig in HD-kwaliteit. En voor de voetballiefhebbers is Youfone TV helemaal perfect, want u krijgt kosteloos FOX Sports een in het basispakket. hiermee hoeft u geen wedstrijd te missen van de grotere clubs in Nederland.

Voordelen Youfone internet en TV

  • altijd de hoogste downloadsnelheid die mogelijk is
  • Betrouwbaar KPN netwerk
  • Scherpe prijs.

Heeft u naast bellen en internet eigenlijk daarnaast nog graag een vaste telefonie lijn in huis? Dan kunt u kiezen voor Youfone alles in 1 met internet tv en bellen. ook de alles in 1 vergelijkingen kunt u op hier vinden, zodat u het beste internet en tv abonnement vindt voor die van jou geval thuis.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.