Ziggo

Wil je weten welke internetabonnementen van Ziggo er op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Een Ziggo TV en Internet contract biedt je het snelste internet en de allerbeste TV. internet, bellen en tv van Ziggo is een zeer populair abonnement, omdat steeds minder een ieder nog gebruik maken van de vaste telefoon.

Het interactieve TV en Internet abonnement van Ziggo biedt jou meer dan 80 digitale zenders en 36 zenders in HD-kwaliteit. daarnaast kan je met Movies & Series honderden films en series kijken, naarmate het jou uitkomt. Er zijn 3 Internet en Ziggo TV pakketten waar je uit kunt kiezen.

In het zenderoverzicht van Ziggo vinden we Ziggo Sport Select. Dit is het hoofdkanaal van Ziggo Sport Totaal, wat vroeger Sport1 was. Op deze zender wordt volop topsport uitgezonden. Je ziet er onder andere de Formule 1, tennis en buitenlands voetbal.

Ziggo geeft aan dat je daarnaast met gemiddeld tot zwaar internet verbruik zonder glasvezel-internet kunt. Onder gemiddeld of zwaar internetverbruik vallen:

  • Mailen, Facebooken en internetpagina’s bekijken, tegelijkertijd
  • Films, series en vlogs volgen
  • Muziek en films downloaden
  • Gamen
  • meerdere malen apparaten en tablets gebruiken

De uiterste snelheid van het kabelinternet van Ziggo is 400 Mbit/s. Waar de maximale snelheid van glasvezel 500 Mbit/s bedraagt. beiden een hogere snelheid dan je waarschijnlijk zult verbruiken.

Kiest u voor een alles in 1, 3-in-1, all-in-one of triple play pakket van Ziggo? Dan wilt u natuurlijk weten wat de inhoud is. We kunnen u onmiddellijk verklappen dat de Ziggo inhoud wel goed zit. De geboden snelheid in alle pakketten is erg prettig, waardoor de kans op traag of langzaam internet erg niet groot is. Het Ziggo Alles in 1 basis abonnement is een prima instap abonnement met een perfecte snelheid van het internet voor ieder gezien. Maar u kunt vanzelfsprekend ook aangeven voor een sneller pakket, hiervoor zijn de Complete en Max abonnementen. U ontvangt dan gewoon een snellere internetverbinding via de kabel. Zo kunt u sneller downloaden en uploaden.

Niet puur Ziggo internet is ordinair erg goed, ook Ziggo TV als onderdeel van het pakket is lekker compleet. Het alledaags zenderaanbod is erg ruim en verder uit te breiden voor de liefhebber. Er zijn allerhande dubbel zenderpakketten. Ziggo Sport hoeft u niet additioneel te kiezen, want deze zender vindt u zonder twijfel gratis terug op kanaal 14. Zo kijkt u naar onder andere alle races van Max Verstappen in de Formule 1, maar ook naar buitenlands voetbal en basketbal uit de verenigde staten (NBA). De sportliefhebber zit dus op zijn plek bij Ziggo alles in één.

Postcodecheck

Is Ziggo bij u thuis beschikbaar? Vul dan direct even jouw postcode en huisnummer in in de snelste postcodecheck. U verdient direct te zien welke pakketten en providers er kunnen leveren op die van jou adres. Zit Ziggo bij ons daarnaast tussen? Dan is Ziggo ook leverbaar bij u thuis. U ziet daarnaast terstond wat het snelste internet is dat er leverbaar is. Dat kunt u meenemen in uw overweging om te kiezen voor Ziggo. Bij Ziggo profiteert u sowieso al van de Power Promise zodat u kunt genieten van vroeg internet.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.